programareprogramare
 • Alergologie, imunologie clinică

  Nas veșnic înfundat sau vă curge nasul? Strănutați ? Lăcrimați? Tușiți? Mâncărime accentuată a pielii?- Semne care pot indica o boală alergică. Pentru clarificarea cauzelor, evitarea lor sau un eventual tratament medicul alergolog vă stă la dispoziție.
 • Cardiologie

  Ne ocupăm cu sănătatea și buna funcționare a inimii și al sistemului vascular. Este foarte important ca „motorul” organismului să fie bine întreținut ca să funcționeze la capacitate optimă. Reglarea corectă a tensiunii arteriale este premiza sănătății, totodată arată echilibrul între inimă și vasele corpului.
 • Chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă

  Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care implică restaurarea, reconstrucția sau modificarea corpului uman. Poate fi împărțită în două categorii principale: chirurgia reconstructivă și chirurgia estetică.
 • Chirurgie vasculară

  Această specialitate se ocupă cu boala arterelor și venelor superficiale și profunde. Activitatea principală a specialistului de chirurgie vasculară este tratamentul medical și chirurgical a bolilor vasculare funcționale cât și aspectul lor estetic.
 • Medicină internă

  În general, medicina internă acordă atenție simptomelor pentru a preveni, trata și reabilita. Partea esențială a examinării consta in anamneză, care este urmată de un examen fizic și suportat de ecografia abdominala, sporind in acest fel obiectivitatea diagnosticului. Dacă este cazul cercetarea se completează cu teste de laborator.
 • Oftalmologie

  Dr. Albert Ildikó și Dr. Albert András PhD, se ocupăm de sănătatea și bolile ochilor și al anexelor sale. Scopul lor este menținerea și îmbunătățirea vederii, monitorizarea pacieților cu probleme oculare și al celor sănătoși. Corectează și vindecă cu ochelari, medicamente și chirurgical în funcție de boală. Au grijă de lumina ochiului.
 • Ortopedie-Traumatologie

  Ortopedia este un domeniu de specialitate care se ocupă cu tulburările sistemelor de susținere și mișcare și tratamentul acestora. Oasele, articulațiile, tendoanele și chiar anumite boli musculare ale membrelor aparțin acestei ramuri, dar modificările congenitale sau traumatice ale vertebrelor și ale părților moi din jur formează, de asemenea, o grupă importantă de examinare.