programareprogramare

Ne bazăm pe familie!

Misiunea echipei Albert Optimun Medicals este realizarea unui centru medical la standarde europene, cu servicii de înaltă calitate, unde pacienții sunt întâmpinați și tratați într-o atmosferă plăcută, familiară îmbinând experiența profesională cu elanul tineresc.

Echipa noastră formată din medici primari, medici specialiști, asistenții, dă importanță sporită pacienților, ca ei să simte compasiunea, comunicarea este pe limba maternă a pacienților, fiindcă în concepția noastră vindecarea începe cu un dialog sincer medic-pacient. Pe lângă profesionalismul medicilor noștrii și comunicarea bună între specialități vă oferim posibilitatea consulturilor interdisciplinare, care se bazează pe prietenie și familialitate. Scopul nostru este de a privi tot Omul, în vederea de a oferi soluții complete personale.

Specialitățile noastre sunt bolile alergologice, oculare, cardiologice, vasculare ale copiilor și adulților, boli diagnosticate, tratate și urmărite, utilizând o platformă tehnică modernă.

Suntem conștienți de faptul că medicina secolului douăzecișiunu se bazează nu numai pe competență profesională dar și pe aparatură medicală profesională. Totodată ne este prioritar comfortul și timpul pacienților, pentru care am implementat un sistem de programare ca să evităm aglomerația, în acest fel menținem comfortul pacienților cât și al personalului.

Sperăm că putem rămâne competitivi și antepriza noastră familiară poate să crească în inima Ardealului, unde familia și știința sunt valori, credința și solidaritatea virtute.

Adresați-ne cu încredere!
Familia Albert Optimun Medicals