programareprogramare

Lentile progresive

Lentilele multifocale, așa numite progresive, conferă acuitate vizuală bună atât pentru aproape cât și la distanță fiindcă într-o singură pereche de ochelari sunt încorporate ochelarii de aproape și de distanță.

Ce înseamnă un ochelar cu lentile progresive?

Lentilele multifocale, așa numite progresive, conferă acuitate vizuală bună atât pentru aproape cât și la distanță fiindcă într-o singură pereche de ochelari sunt încorporate ochelarii de aproape și de distanță. Nu mai este nevoie să aveți doua perechi pe care le schimbați între ele! Vederea bună la toate distanțele se atinge cu această soluție ”all in one”, ajutând persoanele a căror stil de viață sau ocupație necesită în permanență purtarea de ochalri și la distanță și la aproape. În aceste cazuri ochelarii oferă vedere clară atât la scris, citit, monitorul calculatorului și clienți la diferite distanțe (de ex. persoane din domeniul bancar sau legal, personal front desk etc). Situația este asemănătoare și la învățători, profesori, care trebuie să aibă vederea clară până în ultima bancă dar și de aproape pentru a citi notițele sau întocmi catalogul în timpul orelor. Ochelarii multifocali/progresivi aduc un mare beneficiu șoferilor pe drum, a căror vedere necesită acuitate vizuală perfectă atât la distanță (șosea) cât și intermediar (bordul mașinii, navigația GPS) respectiv la aproape (citirea documentelor de drum). Această vedere poate fi sporită noaptea, folosind lentile progresive eyedrive cu efect anti-orbire și câmp vizual periferic lărgit, scăzând oboseala ochilor.

Totodată este recomandat portul ochelarilor cu lentile progresive la toate persoanele care necesită corecție atât la aproape cât și la distanță și nu doresc să schimbe permanent ochelarii între ele, sau la persoane care au tendința de a pierde ochelarii.

Avantajele ochelarilor progresive/multifocale:

 • Port comod, ”all in one” conferă vedere de aproape, intermediară și la distanță, nu trebuie schimbați ochelarii
 • Lentilele pot fi subțiate, acoperite cu straturi protective, pot să se închide la lumină, personalizate
 • Suprafața omogenă estetică, fără tăietura lentilelor bifocale (cu pastilă)
 • Pot fi montate în orice fel de ramă

De ce lentile subțiate?

 • Greutate mai mică, port mai confortabil
 • Avantaj estetic și la dioptrii mari
 • Vedere mai bună, mai puține distorsiuni

De ce să aibă tratamente de suprafață?

 • Protecție împotriva zgârieturilor – durabilitate
 • Filtrare UV și a luminii albastre – protecția ochiului și a pielii fine înconjurătoare
 • Port confortabil la calculator
 • Strat anti-reflex pentru eliminarea strălucirilor deranjante

Pentru mai multe informații adresați-vă cu încredere personalului Opticii Albert Optimun Medicals, telefonic la numărul 0770-112266 sau personal în clinică pe adresa str. Nicolae Bălcescu nr.27, unde puteți să alegeți dintr-o gamă largă de rame de design. Găsiți la noi noua Dumneavoastră ramă și noi vă ajutăm cu alegerea celor mai potrivite lentile.

Albert Optimun Medicals – Focalizat pe sănătate!