A családra alapozunk!

Az Albert Optimun Medicals küldetése egy magas szakmai szinten működő orvosi centrum létrehozása, ahol kellemes, családias környezetben fogadhatjuk betegeinket. Ezért a család 3 generációjának szakmai tapasztalatát fiatalos lendülettel ötvöztük.

Főorvosaink, szakorvosaink, asszisztenseink fontosnak tartják, hogy a páciensek érezzék a törődést, hogy bizalommal fordulhatnak hozzánk anyanyelvükön, mert elképzelésünkben így indul meg az őszinte párbeszéd, ami a gyógyítás alapja. Szakembereink magas szintű szakmai felkészültsége mellett kiemelném a szakok közötti gördülékeny kommunikációt, lehetőséget a konzultációra, mivel az ellátást biztosító szakemberek családtagok és közeli ismerősök. Célunk az egész embert szemlélni és egy helyen megoldást kínálni különböző orvosi problémáikra.

Szakterületeink az allergológiai megbetegedések, szemészeti problémák, szívgyógyászati, belgyógyászati panaszok, ér és keringési zavarok kivizsgálását és kezelését foglalja magába modern technikai háttérrel, gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Tisztában vagyunk vele, hogy a huszonegyedik századi orvoslás alapja nemcsak a magas szaktudás, kiváló képzettség, és megfelelő gépi felszereltség. Prioritás számunkra a pácienseink kényelme és ideje is, ezért előre egyeztetett időpontban, programálás alapján fogadjuk betegeinket, hogy elkerülhessük az esetleges torlódásokat.

Hisszük azt, hogy Erdély szívében, ahol a család és tudás érték, a megbízhatóság és összefogás erény, versenyképes rendelőintézetté nőheti ki magát családi vállalkozásunk.

Forduljanak hozzánk bizalommal,
az Albert Optimun Medicals családja

x

x

x